Communie­Krant / Communie­Special

De grootste gespecialiseerde publicatie rond communie en lentefeesten.

Communiekrant en communiespecial vormen samen het ultieme communie/lentefeestpakket ter voorbereiding van een communie- of lentefeest. Communiekrant verschijnt op 18 december in 24 regionale edities telkens met een aangepast aanbod van winkels (kleding, schoenen, accessoires,...) voor kinderen en volwassenen. 

Communie.be is de grootste complete website voor wie op zoek is naar communie-en feestkleding. De website wordt druk bezocht vanaf begin december en zal bovendien 6 maanden lang deel uitmaken van de website van Libelle die met meer dan 1.000.000 browsers/maand één van de meest succesvolle websites is van België.

Deze crossmediale combinatie van magazine en website zorgt ervoor dat dit de merken bij uitstek zijn om uw zaak doelgericht voor te stellen aan deze actieve nieuwsgierige doelgroep. 

 

Informeer ook naar ons nieuwe Kids Pack :

Key Facts

Taal: Nederlands
Periodiciteit: 1x/jaar
Oprichtingsjaar: 1993
Product manager: Linda Kelchtermans
Gemiddelde oplage: 130.000 exemplaren

Key Insights

Bekijk de salesfiche: Communiekrant / Communiespecial

Kerndoelgroep zijn gezinnen die een communicant dan wel een lentefeestkind hebben en dit kind - of kinderen - op hun best willen aankleden.

1. Elk jaar vieren meer dan 130.000 gezinnen het communie- of het lentefeest.

2. Een unieke gebeurtenis waarbij het hele gezin zich in het nieuw steekt. De ouders laten niets aan het toeval over en besteden zeer veel aan kleding, schoenen, geschenken etc.

Advertising possibilities

Contact

Contact Kurt Van de Weghe

title
Account Manager Communiekrant