Slim Bekeken / Bons Plans

Slim Bekeken

Slim Bekeken/Bons Plans maakt het leven makkelijker! 

Slim bekeken is niet zomaar een rubriek in het magazine en op de site van Libelle en Femmes d'Aujourd'hui. Het biedt de lezer een antwoord op praktische vragen, of het nu over het gezinsbudget, energie, gezondheid of over klussen in huis gaat. Alles om het leven makkelijker te maken. Slim Bekeken biedt u hierdoor de perfecte context om uw boodschap extra waardevol te maken.

Slim Bekeken /Bons Plans

De 12 pagina's tellende maandelijkse rubriek is gevuld met waardevolle redactionele inhoud voor consumenten. Slim Bekeken biedt u hierdoor de perfecte context om uw boodschap extra waardevol te maken.

Dit thema wordt behandeld in de volgende editie:

Femmes d’Aujourd’hui en Libelle van 15 november :

  • Dossier Ziekteverzekeringen: wegwijs door de verschillende ziekteverzekeringen
  • Dossier Pensioensparen: de voordelen en verschillende vormen

Reservatie voor 25/10, materiaal aanleveren uiterlijk 30/10

  

Sluit uw product of dienst aan bij deze thema’s? advertising [dot] be [at] sanoma [dot] com (Contacteer ons) om deel uit te maken deze consumentenbijlages!

Slim & Gezond Leven / Bons Plans Santé

Tweemaal per jaar focust deze bijlage bij Libelle en Femmes d’Aujourd’hui op gezondheid met “Slim & Gezond Leven”. Deze bijlage telt 12 pagina’s en verschijnt bij editie 14 en 43.

De volgende editie verschijnt op 25 oktober met als thema “skip de winterdip: wapen jezelf tegen donkere dagen”.

Volledig op maat van adverteerders

De consumentenbijlage Slim Bekeken/BonsPlans kan ook volledig op maat van adverteerders gemaakt worden. In samenwerking met de adverteerder en de redactie wordt een bepaald onderwerp uitgediept op 12 pagina’s. 

Advertising possibilities

Contact

Contact Advertising Sales Department

telephone