Summer & Winter Deals

Sanoma Summerdeals

Terwijl de tv opgewarmde kost serveert en de radio hitjes recycleert, komen onze redacties in de zomer zoals altijd met verrassende, nieuwe content. Geen zomerherhalingen in onze magazines! Wel veel meer oogbollen, een hogere leesintensiteit en een grotere impact.

Summer Deals

Weeklies Summer Deal:

  • 2 betaalde inlassingen = 2 gratis inlassingen extra

Monthlies Summer Deal:

  • 1 inlassing + 1 gratis inlassing

Aanbod geldig voor inlassingen in de periode van 12 juni tot en met 12 augustus 2017 voor de weeklies, en voor de maandbladen voor hun edities van juli en augustus.

Digital Summer Deals:

  • Periode: van 1 juli tot 31 augustus 2017, op basis van beschikbaarheid.
  • Display CPM campagne = verdubbeling van impressies*
  • Display Fixed Fee Products Campagne = ontvang dezelfde waarde in Billboard, Leaderboard, Medium Rectangle of Halfpage.
  • Marketing partnerships (integratie) = 1 gratis week voor elke teaserpositie van een aangekochte integratiecampagne.

*Bij CPM campagnes gelden deze voorwaarden vanaf een budget van € 3.500 (voor agentschapscommissie). In het geval van een lager budget zal er een korting van 25% worden toegepast.

Winter Deals

Weeklies Winter Deal:

  • 3 betaalde inlassingen = 1 gratis inlassing extra
  • Monthlies Winter Deal:
  • 1 inlassing + 1 gratis inlassing

Aanbod geldig voor inlassingen in de periode van 18 december 2017 tot en met 10 februari 2018 voor de weeklies, en voor de maandbladen voor hun edities van januari en februari.

 

*Bij CPM campagnes gelden deze voorwaarden vanaf een budget van € 3.500 (voor agentschapscommissie). In het geval van een lager budget zal er een korting van 25% worden toegepast.

Versterk uw mediaplan en vergroot uw impact

Magazines worden in de zomer overal mee naartoe genomen en vaker gelezen. In de tuin, op het strand en in het zonnetje op het terras.

De mensen hebben tijd om hun magazine te lezen. Ze doen dat relaxt en intensief. Goed voor de adverteerder, die daar mee van profiteert.

De consument leeft in zomermodus en staat meer open voor commerciële boodschappen. Goed voor het effect van uw campagne.

Geen materiaal voor een zomer- of wintercampagne?

Laat dat nu óók een uitdaging zijn voor ons. Ons Content Advertising Team ontwikkelt voor u een sterke, creatieve campagne op maat en met impact. Gewoon even vragen.

Reageer nu

Bel +32 15 67 80 22 of mail naar advertising [at] sanoma [dot] com voor meer informatie, een offerte op maat, een creatief voorstel voor uw zomercampagne of om meteen te reserveren.

Contact

Contact Advertising Sales Department

telephone