Summer & Winter Deals

Versterk uw mediaplan en vergroot uw impact

De winter, dat betekent gezellig thuis, genesteld onder een warm dekentje met een heerlijke tas koffie, een magazine lezen. En dat biedt opportuniteiten voor adverteerders. Wie intekent op onze winterpromotie krijgt niet enkel gratis inlassingen, maar ontvangt ook een Magazine Box. Ideaal om de winter door te brengen met een favoriet tijdschrift of om cadeau te geven!

Ontdek onze Winter Deals

  • Weekbladen : 2 betaalde inlassingen  + 2 gratis + 2 Magazine Boxen*

  • Maandbladen : 1 betaalde inlassing (januari-editie) + 1 gratis (februari-editie) + 1 Magazine Box*

*Aanbod geldig vanaf 01/12/2017 tot en met 16/02/2018 . Maximum 2 Magazine Boxen per campagne en per persoon. Waarde in functie van de geboekte campagne (€30, €50 of €75)

Geen materiaal voor een wintercampagne?

Ons Content Advertising Team ontwikkelt graag voor u een sterke creatieve campagne op maat én met impact! Gewoon even vragen. 

Ontdek ook onze Summer Deals voor digitaal en print!

Weeklies Summer Deal:   

  • 2 betaalde inlassingen + 2 gratis inlassingen extra

Monthlies Summer Deal:  

  • 1 inlassing + 1 gratis inlassing

Aanbod geldig voor inlassingen in de periode van 12 juni tot en met 12 augustus 2017 voor de weeklies, en voor de maandbladen voor hun edities van juli en augustus.

Digital Summer Deals:

  • Periode: van 1 juli tot 31 augustus 2017, op basis van beschikbaarheid.
  • Display CPM campagne = verdubbeling van impressies*
  • Display Fixed Fee Products Campagne = ontvang dezelfde waarde in Billboard, Leaderboard, Medium Rectangle of Halfpage.
  • Marketing partnerships (integratie) = 1 gratis week voor elke teaserpositie van een aangekochte integratiecampagne.

*Bij CPM campagnes gelden deze voorwaarden vanaf een budget van € 3.500 (voor agentschapscommissie). In het geval van een lager budget zal er een korting van 25% worden toegepast.

Boek nu

Bel +32 15 67 80 22 of mail naar advertising [dot] be [at] sanoma [dot] com voor meer informatie, een offerte op maat, een creatief voorstel voor uw zomercampagne of om meteen te reserveren.

Contact

Contact Advertising Sales Department

telephone